Caravan verhuur

Caravan onderhoud en reparatie

Verkoop van kampeerartikelen

  • Welkom bij Erenka Caravan Service

    Welkom bij Erenka Caravan Service
  • Caravan verhuur

    Caravan verhuur

Werkplaats

In onze werkplaats repareren en onderhouden wij in principe alle merken caravans en vouwwagens. Maar ook voor onderhoud aan uw paardentrailer of aanhangwagen kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Voor camper onderhoud of reparaties kunt u helaas niet in onze werkplaats terecht.

1

Wij hanteren een uurtarief van €50,– excl. Btw. Voor bepaalde werkzaamheden hanteren wij echter vaste prijzen;

FOCWA onderhoudsbeurt caravan (enkelasser): € 220,- incl. btw. (excl. eventueel te vervangen materialen).
Bij een onderhoudsbeurt wordt uw caravan op een aantal punten grondig nagekeken;
Het belangrijkste is natuurlijk het onderstel. Zo gaan de remtrommels er af en worden de remvoeringen grondig schoongemaakt en weer netjes afgesteld. De chassisbouten worden nagetrokken, de uitdraaisteunen en oploop rem gesmeerd en de aanvoer openingen van de gaskachel schoongemaakt. Ook de toestand en leeftijd  van de banden wordt gecontroleerd. Indien nodig kunnen de banden, uiteraard in overleg, ook worden vervangen. Ook de kogelkoppeling en eventueel de anti slinger koppeling worden getest.
Van de opbouw wordt onder andere de verlichting zowel binnen als buiten gecontroleerd, de afdichting van de dakluiken bekeken, de gaskachel schoongemaakt en getest, de gaspitten schoon geblazen en getest, de koelkast getest op werking 230 volt/12 volt/gas, de werking van de waterkranen en toiletpomp (droog) getest en er wordt een globale vochtmeting gedaan. Na de onderhoudsbeurt krijgt de caravan een onderhoudssticker.

Vervangen dakluik 40 x 40 cm incl. luik met grote kap, hor en verduistering: €200,-incl. btw.
Standaard zit er meestal een luik met kleine kap op uw caravan. Een grotere kap is ietsje duurder maar het grote voordeel is dat het veel minder snel inregent als het luik open staat.

Bodeminjectie  €275,–  incl. btw. (maximaal 10 kokers epoxy, meestal is dit genoeg) voor elke extra benodigde koker berekenen wij €10,– incl. btw.
Een caravan vloer is een holle vloer en bestaat uit een dunne onder en bovenplaat met daartussen een plaat isolatiemateriaal van ongeveer vier centimeter dik. Bij veelvuldig gebruik kan het gebeuren dat de bovenplaat begint door te veren omdat de isolatie is ingelopen en niet meer terug veert, waardoor er dus een holle ruimte ontstaat tussen de isolatie plaat en de bovenplaat. Dit kunnen wij voor u oplossen door vanaf de onderkant een aantal gaatjes van 8 mm. in de onder plaat te boren tot net onder de boven plaat. Door deze gaatjes spuiten wij dan een speciale 2-componenten epoxy hars, welke zich verdeeld in de holle ruimte en deze weer netjes opvult. De gaatjes worden met een zwart plastic stopje weer netjes afgedicht. Na 24 uur is de hars uitgehard en is de holle ruimte niet alleen opgevuld maar is ook de isolatie plaat weer verlijmd met de boven plaat waardoor de vloer weer als nieuw is.

Ook voor het plaatsen van een mover onder uw caravan staan wij graag voor u klaar.

Wij monteren movers van het merk Quattro Titanium, in combinatie met de lichtgewicht Lithium accu X20. Dit is een stoere, sterke no nonsens mover waar u jaren plezier van zult hebben.

U heeft al een mover voor 1.650,- euro. Inclusief X20 accu en montage.

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Alle andere voorkomende werkzaamheden zijn uiteraard bespreekbaar. Komt u gerust vrijblijvend langs of bel voor een afspraak.

Voor werkzaamheden tijdens het seizoen, van begin april tot eind augustus, moet u rekenen dat de agenda altijd snel vol staat dus wij raden u aan uw servicebeurt tijdig te plannen.

Contactgegevens

Henry Fordstraat 11
3238BE Zwartewaal

T. 0181-664308
E. info@cs-erenka.nl

Openingstijden

Permanent gesloten.

Route

Klik op de kaart voor een routebeschrijving.

Route