Caravan verhuur

Caravan onderhoud en reparatie

Verkoop van kampeerartikelen

  • Welkom bij Erenka Caravan Service

    Welkom bij Erenka Caravan Service
  • Caravan verhuur

    Caravan verhuur

Verhuur

Voor de mensen die liever geen caravan kopen maar wel graag eens willen kamperen biedt ERENKA de mogelijkheid om te huren. Wij hebben een mooie caravan in de verhuur, welke door ons volledig schoongemaakt en nagezien voor u wordt klaargezet. Voor beschikbaarheid en boekingen kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Onze werkwijze bij het verhuren is als volgt: Als u de caravan komt bespreken betaalt u een borgsom van €300,–. Wij zetten de caravan dan voor u vast en zorgen ervoor dat deze op de afgesproken dag voor u klaar staat. Als u de caravan komt afhalen betaalt u de overeengekomen huurprijs. Wanneer u na uw vakantie de caravan weer netjes schoongemaakt inlevert ontvangt u uw borgsom van €300,– weer van ons terug.

Onze caravan is helaas niet te huur voor festivals!

Wij hebben momenteel de volgende caravan in de verhuur:

Adria Altea 390 PS

Leeg gewicht 850 kg, totaal gewicht inclusief belading 1100 kg
3 slaapplaatsen voor volwassenen of eventueel 4 als er 2 kleine kinderen mee gaan.

Het vaste bed voorin heeft een maat van 1.91 x 1.35 en de treinzit met tafel kan worden omgebouwd tot een bed van 1.90 x 1.20 x 0.76

De huurprijs is uiteraard inclusief voortent, mover, gasfles, aansluitsnoer voor 230 volt, caravanspiegels en verzekering.
Huurprijs:  Laagseizoen 300,- per week                                                                                        Hoogseizoen 350,- per week


N.B.  In geval van schade aan onze huurcaravan welke niet op derden te verhalen valt, heeft u een eigen risico van 300,- (het bedrag van de borg). Het hoogseizoen loopt van 1 juli t/m 31 augustus. Bij het afhalen van de caravan dient u een internationale reis en kredietbrief met aanhangwagensupplement of vergelijkbaar document ( indien u naar het buitenland gaat ) en een geldig rijbewijs te kunnen tonen. Bij boekingen langer dan 2 weken geven wij 50,- korting op de derde en eventueel 75,- op de vierde week.